12.11.2021

VAŽNO!!! Obavijest o izvođenju dijela nastave na daljinu

Zbog pogoršane situacije uzrokovane pandemijom bolesti COVID – 19 potrebno je pridržavati se preporuka Preporuke za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera za akademsku godinu 2021./2022. od 7. listopada 2021. koje je objavio Hrvatski zavod za javno zdravstvo te Odluka o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja koju je 5. studenoga 2021. donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske.

Sva predavanja na obveznim kolegijima na kojima je više od 50 studenata u zatvorenom prostoru, a to je na svim studijskim godinama redovitog Preddiplomskog sveučilišnog studija Kineziologija, nastava predavanja se provodi na daljinu, odnosno putem on line platforme MS Teams.

Nastava seminara i vježbi iz svih kolegija nastavljaju se kontaktnim izvođenjem kao i do sada.

Osigurano je da svaki predmetni nastavnik ima pristupnu šifru za kolegije na kojima izvodi nastavu,  a svim studentima su poslani pristupni kodovi za ulazak na kolegij.