Budućim studentima

Budi i ti KIFOS!

Kineziološki fakultet Osijek usmjeren je studentu, njegovim intelektualnim potrebama i afinitetima, učenju i nastavi, istraživanju, fakultetskom životu i sportu.

Svaka generacija studenata predstavlja novi izazov za nas jer smo prvi izbor vaše buduće obrazovne i profesionalne orijentacije.

Akademski i sportski razvoj naših studenata, odgovornost je svih nas nastavnika i nenastavnog osoblja Kineziološkog fakulteta Osijek. U radu sa studentima potičemo individualan pristup, male grupe, poticajnu i kreativnu atmosferu u različitim  nastavnim prostorima, dvoranama, bazenima i sportskim terenima. Pozitivna kultura fakulteta, komunikacija i suradnja te različite aktivnosti i projekti su ono po čemu želimo da naši studenti pamte naš Fakultet.

ZAŠTO STUDIRATI NA KINEZIOLOŠKOM FAKULTETU  OSIJEK?

 

  • MOŽETE UPISATI SUVREMENE STUDIJSKE PROGRAME USKLAĐENE S TRŽIŠTEM RADA I BOLONJSKIM PROCESOM
  • MOTIVIRAJUĆA JE ATMOSFERA, NAŠI STE PARTNERI I MI POKAZUJEMO BRIGU ZA VAŠ USPJEH
  • UČITE OD NAJBOLJIH, NASTAVNICI KORISTE SUVREMENE NASTAVNE METODE, NAPREDUJU, PROFESIONALNO SE RAZVIJAJU
  • NASTAVA JE INTERAKTIVNA I USMJERENA STUDENTU – U MOGUĆNOSTI STE SUOBLIKOVATI NASTAVNI PROCES
  • FAKULTET JE U PARTNERSKIM ODNOSIMA SA ZAJEDNICOM, POSEBICE SA SPORTSKIM OBJEKTIMA U GRADU, KLUBOVIMA I SPORTSKIM UDRUGAMA GRADA OSIJEKA, MOŽETE BITI DIJELOM I STUDENTSKE SPORTSKE UDRUGE NA FAKULTETU
  • POTIČEMO MOBILNOST STUDENATA
  • POTIČEMO RAZLIČITOSTI, TOLERANCIJU I KRITIČKO MIŠLJENJE
  • DOBRA JE MOGUĆNOST ZAPOŠLJAVANJA
  • POSTOJI MOGUĆNOST POVEZANOSTI S KOLEGICAMA I KOLEGAMA KOJA OSTAJU TRAJNA KAKO OSOBNA TAKO I PROFESIONALNA U ALUMNI KLUBU NAŠIH BIVŠIH STUDENATA.

 

Odabirom Kineziološkog fakulteta Osijek postajete dio akademske zajednice u kojoj ćete stjecati pozitivno iskustvo studiranja, izvannastavnih aktivnosti i sporta, kako na Kineziološkom fakultetu Osijek tako i na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Odabirom Kineziološkog fakulteta donosite važnu životnu odluku kako biste stekli nova znanja, vještine, sposobnosti i uvjerenja. Studenti su snaga našeg Fakulteta i s nama oblikuju kulturu i jedinstvenost fakulteta, jer ste spoj izuzetnih, talentiranih i motiviranih mladih ljudi i sportaša koji dolaze iz različitih okruženja, s različitim iskustvima, interesima, ambicijama, pristupima i pogledima na budućnost. Na vašem putu, nastavnici i stručni djelatnici želimo vam uspjeh i zadovoljstvo u studiranju na Kineziološkom fakultetu Osijek.

U ime nastavnika, suradnika i ostalih djelatnika, želim dobrodošlicu budućim studentima na Kineziološki fakultet Osijek.

 

NASTAVNICI I DJELATNICI KINEZIOLOŠKOG FAKULTETA OSIJEK BIT ĆE VAM POTPORA I POMOĆ NA PUTU VAŠEG USPJEHA POD MOTOM

POKRETOM I ZNANJEM PREMA IZVRSNOSTI.

 

dekanica Kineziološkog fakulteta Osijek

prof. dr. sc. Vesnica Mlinarević