07.05.2024

Tjedan karijera na KIFOSU- Najava predavanja

Kineziološki fakultet Osijek i ove godine sudjeluje u Tjednu karijera Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku s nekoliko aktivnosti, počevši od utorka u kojem će troje uspješnih poduzetnika predstaviti svoj put:

Gorana Radetić, mag. cin. Diplomirala na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, smjer Kineziterapija. Kroz studij je bila voditeljica rekreacijskih programa poput aerobika, workouta.. Završila je CIL- trogodišnji trening- studij kliničke psihologije i duhovnosti  Gestalt edukaciju za psihoterapeuta. Trenutno je voditeljica u Centru Osobne Moći u Osijeku.

Ivan Brajković, mag. cin. Vlasnik i terapeut u MTKA Osijek, s četverogodišnjim radnim iskustvom. Educiran u području masaže, manualne terapije i spinalnih manipulacija. Ima iskustva rada s vrhunskim sportašima, kao što su pojedini igrači NK Osijeka, RK Nexe-a, NK Istre 1961 i mnogim drugim sportašima.

Velibor Viboh, mag. physioth. Doktorand na Kineziološkom fakultetu Zagreb i osnivač i ravnatelj Poliklinike Medical Body Balance specijalizirane za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju s fizikalnom terapijom, ortopedijom i traumatologijom. Velibor je radio s velikim brojem sportaša od kojih treba istaknuti našu najbolju tenisačicu Donnu Vekić. Također, Velibor je službeni fizioterapeut hrvatske DAVIS CUP reprezentacije.

Vidimo se u dvorani Pampas s početkom od 11, 00 sati!

Dokumenti

1
2
3