25.05.2023

Seminar Shuttle Time u Osijeku

Poštovani kolegice i kolege,

Kineziološki fakultet Osijek, nositelj kolegija Teorija i metodika sportova s reketom  doc. dr. sc. Josip Cvenić  u suradnji sa izv. prof. dr. sc. Lidijom Petrinović, nositeljicom kolegija Badminton na Kineziološkom fakultetu Zagreb će organizirati seminar Shuttle Time u Osijeku, 17.06.2023. u subotu sa početkom u 11.00 sati. U organizaciju su uključeni i kolege profesori TZK iz GGŠO.

Projekt Shuttle Time je puno više – od samo hrvatskog nivoa, on je prisutan na svjetskom i evropskom nivou https://shuttletime.bwfbadminton.com/.

Seminar će održati licencirani predavač o osnovama badmintona – prvenstveno prilagođeno za škole odnosno školsku djecu.

Potrebno je min 16 polaznika – prof TZK koji žele naučiti nešto detaljnije – dodatno o badmintonu  –  jedan sat teorije i nakon toga praktični prikaz vježbi i metodike u dvorani, u trajanju otprilike 5 sati

Potvrde odnosno certifikati o polaznosti polaznici dobivaju direktno od Badminton Europe – Evropske badminton organizacije.

Isto tako seminar se održava i u sklopu županijskog stručnog vijeća nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture, te će i na taj način biti evaluiran.

Sve prijave su moguće putem sustava Ettaedu kao i na mail adresu jcvenic@kifos.hr

Lijep pozdrav,

doc. dr. sc. Josip Cvenić

Prijedlog poziva za ŽSVOBŽ (1)

 

 

Dokumenti