04.03.2022

Preporuke za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti covid-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera za ljetni semestar akademske godine 2021./2022.

Uzimajući u obzir aktualnu epidemiološku situaciju i značajke Omicron varijante virusa SARS-CoV2, osim dolje navedenih osnovnih epidemioloških mjera, UKIDAJU SE SVE MJERE I
PREPORUKE za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti COVID19 (predavanja, seminari, vježbi, ispita, konzultacija) na visokim učilištima (sveučilištima,
veleučilištima i visokim školama). To znači da se visokoškolska nastava izvodi prema akreditiranome studijskom programu na klasičan, kontaktan način, kao nastava uživo, uz prisutnost nastavnika i studenta na visokom učilištu, odnosno u drugim ustanovama i okružjima (gdje se izvodi praktična nastava), kad je tako predviđeno silabom, izvedbenim nastavnim planom ili informacijskim paketom.

 

 

[DOKUMENT U CIJELOSTI MOŽETE PREUZETI NA LINKU ISPOD]

Preporuke-za-održavanje-nastave-na-visokim-učilištima-u-razdoblju-pandemije-bolesti-COVID-19-uz-primjenu-protuepidemijskih-mjera-za-ljetni-semestar-akademske-godine-2021.-2022.

Dokumenti