26.04.2024

Održana panel rasprava ̎ Fitness industrija-izazovi današnjeg vremena ̎

Na Kineziološkom fakultetu Osijek 25. travnja 2024. godine  u suradnji Kineziološkog fakulteta Osijek i Alumni udruge Kifos, održana je Panel rasprava na temu ̎ Fitness industrija-izazovi današnjeg vremena ̎ . Sudionici panela bila su tri osječka poduzetnika i trenera. Igor Dačić, Dragan Franjković i Marko Kutleša. Igor Dačić voditelj je Studija Eccentric, licencirani je instruktor te je završio brojne stručne edukacije. Zaljubljenik je u adrenalinski sport, vozi duge biciklističke rute, planinari, te zagovara zdravi način života. Dragan Franjković voditelj je Sportske akademije, diplomirao je na smjeru kondicijska priprema sportaša te stekao zvanje stručni specijalist kineziologije. Osvojio je državno prvenstvo u kickboxu, te je bio član reprezentacije. Prošao je brojne edukcije i tečajeve diljem svijeta. Marko Kutleša voditelj je Tauros Strength & Conditioninga, diplomirani je stručni prvostupnik kondicijske pripreme sportaša i istinski zaljubljenik u sport. Državni je aktualni viceprvak u olimpijskom dizanju utega do 96 kg, trenirao je jiu jitsu i hrvanje, a pripada novoj generaciji kondicijskih i fitness trenera, koji ulaganje u stalnu edukaciju i stjecanje znanja smatraju stilom kvalitetnog življenja.

 

Trojica ambicioznih poduzetnika i trenera krenuli su na svoje poslovno putovanje od nule a danas su izgradili uspješne firme. U početku su se suočavali s brojnim izazovima i preprekama, ali svoju strast i odlučnost nikada nisu izgubili. Njihova upornost i predanost doveli su ih do uspjeha, jer su marljivo radili na razvijanju svojih vještina, izgradnji mreže kontakata te usvajanju novih znanja iz područja poduzetništva i osobnog razvoja. Danas, zahvaljujući njihovom neumornom radu i posvećenosti, imaju uspješne poslove koji ne samo da donose financijski prosperitet, već i inspiriraju druge da slijede svoje snove i ostvare svoje ciljeve. Kroz Panel raspravu iznosili su svoja iskustva, dobra ali i loša, te svojim primjerom pokazali kako je moguće ostvariti svoje snove.

 

U Panel raspravi aktivno su sudjelovali studenti prve i druge godine Sveučilišnog prijediplomskog studija Kineziologije te studenti prve i druge godine Sveučilišnog diplomskog studija Kineziološka edukacija.

GALERIJA FOTOGRAFIJA