01.12.2023

Održana 27. Smotra Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Održana je 27. Smotra Sveučišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, na već dobro poznatoj lokaciji Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek.

Srednjoškolci i srednjoškolke iz cijele regije imali su privilegiju posjetiti štand Kineziološkog fakulteta Osijek tijekom nedavno završene 27. Smotre Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera. Ovaj događaj označio je uspješno predstavljanje Fakulteta te je pružio priliku za obogaćivanje znanja i iskustva.

Posjetitelji su imali priliku sudjelovati u različitim aktivnostima, od plank-izazova do rješavanja kviza u skleku, a antropometrijska mjerenja dodatno su pridonijela interakciji i angažmanu. Neizostavan je bio i susret s našim OSKIjem, stvarajući nezaboravne trenutke za sve prisutne.

Kroz iskustvo na štandu, posjetitelji su imali priliku postaviti pitanja i bliže upoznati raznolikost i dinamičnost Kineziološkog fakulteta Osijek. Predstavnici Fakulteta marljivo su odgovarali na sva pitanja te prenijeli entuzijazam i znanje o svojim programima.

Ovom prilikom želimo izraziti zahvalnost predanim studentima, studenticama, profesorima i profesoricama Kineziološkog fakulteta Osijek koji su s ljubavlju dijelili svoje znanje, motivirali posjetitelje i pridonijeli pozitivnom ozračju na štandu.

Susret s kolegama s drugih sastavnica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera dodatno je obogatio događaj, naglašavajući važnost suradnje i zajedništva unutar sveučilišne zajednice.

S nestrpljenjem iščekujemo buduće prilike za slične događaje kako bismo i dalje dijelili ljubav prema tjelesnom odgoju i sportu!

GALERIJA :