18.12.2023

KIFOS ADVENTSKI VIŠEBOJ

Poštovani,

Ove godine pripremamo jedinstveno božićno iskustvo koje će nas povezati u duhu radosti i blagdana!

U skladu s duhom prosinca kao mjeseca darivanja, odlučili smo se okupiti, odigrati nekoliko igara i uživati u čarobnom blagdanskom ozračju na našem fakultetu! Dakako, nismo zaboravili na ukusne delicije i tople napitke, tako da ne brinite za okrijepu.

(Molimo sve zainteresirane da se prijave predstavniku svoje godine kako bi sudjelovali u registraciji)

Kotizacija za sudjelovanje iznosi simboličnih 2€, a sav prihod bit će doniran korisnicima Centra za odgoj i obrazovanje Ivan Štark! 

Evo što vas očekuje:

BELA – Dvije ekipe po godini
STOLNI TENIS – 16 igrača, igra se u dvije grupe (A i B), a prije početka turnira izvlače se parovi. Nakon polufinala, pobjednici grupa A i B igraju finale.

NOGOŠ – 5+1, pravila su preuzeta iz futsala, svaka ekipa po godini može imati 10 igrača, igra traje 2x 10 minuta, a bodovi se sustavno dodjeljuju (pobjeda 3 boda, neriješeno 1 bod). Nakon skupina, slijedi razigravanje za rang. JAMB – Igra se u parovima, svaka godina ima po 2 para, a izvlače se prije početka turnira na ispadanje.

PIKADO – (cricket) Dva para po godini, izvlačenje prije početka, igra se na ispadanje.

Neka ova Božićna čarolija bude nezaboravan trenutak zajedništva i radosti!  Vidimo se 19. prosinca od 13, 00 sati u prostorijama Kineziološkog fakulteta Osijek!